پیراشکی گوشت –

خمیر پیراشکی –

پیراشکی گوشت


قصد داریم تا یک پیراشکی گوشت خانگی که از نظر ظاهری بسیار متفاوت است از سایر آموزش ها را تقدیم حضورتان نماییم . در این آموزش هدف تنها تهیه یک میان وعده یا اصطلاحا شکم پر کن نیست ! بلکه به جنبه تزیین آن بیشتر از هر مورد دیگری توجه شده و شما این مسعله مهم را در ادامه خواهید دید ، سعی شده از تمام موارد کار بصورت تصویری و کاملا گویا برایتان تصویر قرار داده شود و البته توضیحات لازم در ادامه کار همراه میباشد که امیدواریم مورد توجه و استفاده شما عزیزان قرار گیرد ؛ در نهایت در صورت تمایل به فراگیری این آموزش با ما در این دستور تهیه پیراشکی گوشت همراه شوید

نیاز مندی

مواد اصلی

قطعه | ماده تعداد | مقدار
گوشت چرخ کرده 350 گرم
جعفری مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد
نیازمندی

خمیر پیراشکی

قطعه | ماده تعداد | مقدار
خمیر 3 کاره 1 بسته
روغن 1/4 پیمانه
آب 1 پیمانه
نیاز مندی

تزیین

قطعه | ماده تعداد | مقدار
زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران دمکرده مقدار لازم
کنجد مقدار لازم
قلم مو 1 عدد
مواد لازم جهت دستور پیراشکی

مواد لازم جهت طرز تهیه پیراشکی گوشت




درست کردن پیراشکی گوشت

1:

در ابتدا به سراغ مواد شکم این پیراشکی یا ماهی خمیری میرویم ؛ برای این منظور ابتدا گوشت را با پیاز رنده رنده شده تفت میدهیم تا کاملا رنگ آن عوض شده و به رنگ طلایی تغییر رنگ دهد و سپس مواد دیگر مانند سبزی جعفری و نمک و رب وزردچوبه را به همراه تخم مرغ آب پز ریز ریز شده یا رنده شده به مواد اضافه میکنیم و همچنان روی شعله آن را تفت میدهیم تا آماده شود و سپس به مرحله بعد میرویم .


با گوشت چرخ کرده

آموزش پیراشکی گوشت




طرز ساخت خمیر پیراشکی

2:

اکنون به سراغ تهیه خمیر میرویم ، برای این منظور خمیر مایه موجود درون بسته خمیر سه کاره را از بسته خارج میکنیم و آن را در آب ولرم حل میکنیم و به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا بماند و سپس به آن روغن اضافه میکنیم و سپس آرد را اضافه میکنیم و شروع به همزدن و مخلوط کردن آن میکنیم و آن را بقدری مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود و نیم ساعت میگذاریم تا استراحت کنه .

سپس خمیر را بر روی سینی با وردنه پهن میکنیم به این صورت که قسمت پایینی آن که قرار است دم ماهی باشد را پهن تر میکنیم و مانند تصاویر زیر خمیر را بصورت اسکلتی مورب برش میزنیم ، و سپس خمیر برای مرحله بعد آماده است .


طرز ساخت خمیر

آموزش طرز تهیه و تزیین پیراشکی گوشت

نحوه برش زدن خمیر

تزیین پیراشکی گوشت




تزیین پیراشکی به شکل حیوانات

3 :

اکنون موادی را که در ابتدا آماده کرده بودیم ؛ بصورت نواری روی خمیر قرار میدهیم مانند تصاویر و سپس هر یک از بند ها خمیر پیراشکی را مانند شکل بر روی آن میپیچیم بطوریکه هر کدام ار بند های خمیر روی هم قرار بگیرند تا در نهایت قسمت طولی یا همان شکم ماهی شکل بگیرد ؛ سپس ابتدا و انتها را که ما در نظر داریم یکی به شکل کله ماهی و دیگری دم ماهی تزیین کنیم را به این صورت که در تصاویر نیز آمده است درست میکنیم ؛ قسمت دم و سپس کله ماهی را شکل میدهیم و اکنون پیراشکی گوشت ما کاملا آماده است .


میان وعده با گوشت

آموزش طرز تزیین پیراشکی گوشت

طرز شکل دهی به خمیر

آموزش طرز تهیه پیراشکی گوشت




نحوه تهیه پیراشکی گوشت با فر

4 :

اکنون برای تزیین مقداری زعفران دم کرده را با زرده تخم مرغ مخلوط میکنیم و با قلم مو یا فرچه اشپزی بر روی سطوح خمیر پیراشکی میکشیم و در آخر کنجد و سیاه دانه را بر روی آن میپاشیم جهت تزیین و میتوانید برای قسمت چشم ماهی نیز یک نخود سبز یا زیتون قرار دهید و سپس پیراشکی را در فر که از نیم ساعت قبل گرم شده است قرار دهید .

دمای فر را 160 ئرجه سانتیگراد تنظیم کردیم و مداوم به آن سر زدیم تا کاملا رنگ خمیر طلایی شد و سپس از فر خارج نمودیم و هر کدام را در بشقاب جداگانه تزیین و برای پذیرایی از میهمانان آماده کردیم . امیدواریم که از این آموزش تزیین و طرز تهیه پیراشکی گوشت نهایت استفاده را برده باشید .


تزیین روی خمیر با کنجد

طرز تهیه و تزیین پیراشکی گوشت

ایده تزیین غذا

پیراشکی گوشت