بستنی سنتی زعفرانی –

طرز تهیه بستنی سنتی در خانه –

بستنی سنتی

با درود فراوان – بستنی سنتی زعفرانی را حتما آشنایی دارید و احتمالا در اهداف غذایی خود مکان هایی هستند که طعم عالی و خانگی بستنی سنتی آنها را فراموش نکرده اید و تا حد امکان سعی دارید از آنها بستنی تهیه کنید ؛ در این زمینه باید تجربه شخصی خودم را نیز بگویم که خوش طعم ترین بستنی سنتی که مزه آن هرگز فراموش شدنی نیست ؛ بستنی سنتی بروجرد است که بسیار از کیفیت بالایی برخوردار است . در این آموزش ما قصد داریم تا این طعم خوش و عطر زعفران در بستنی سنتی ایرانی را در خانه ایجاد کنیم با تهیه بستنی سنتی خانگی میتوانیم این بستنی بسیار خوشمزه و عالی را منزل تهیه و از آن لذت ببریم ؛ لذا جهت فراگیری این آموزش با ما در این برنامه همراه شوید تا طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی را بیاموزید .

نیازمنید ها :
قطعه | ماده تعداد | مقدار
شیر 500 گرم
شکر 200 گرم
خامه صبحانه 1 عدد
گلاب 1/4 پیمانه
زعفران مقدرا لازم
ثعلب (اختیاری) 30 گرم
مواد لازم برای بستنی سنتی

مواد لازم جهت بستنی سنتی




طرز تهیه بستنی خانگی

1:

همانظور که میدانید بستنی سنتی ایرانی همواره با پودر ثعلب تهیه و تولید میشه که یه جورایی علت قوام و کشدار شدن بستنی هستش ، اما در این آموزش ما از این ماده استفاده نکردیم و شاید این برای شما خبر خوشایندی باشد که فکر میکنید استفاده از ثعلب چندان مناسب نیست ؛ البته باید بگویم که کاملا اشتباه است چراکه ثعلب یک گیاه است و این پودر کاملا گیاهی است و خطرات افزودنی های شیمیایی موجود در بستنی ها کارخانه ای را ندارد .

در صورت استفاده از این پودر میبایست ، 30 گرم پودر ثعلب را با شکر مخلوط نمایید و در ادامه آموزش استفاده نمایید .

برای شروع این مرحله ، شیر را گرم نمایید تا در حد ولرم شدن شیر گرم شود و سپس شیر را در ظرف همزن بریزید و شروع به همزدن شیر با دور مناسب نمایید و در ادامه شکر را کم کم به مواد اضافه نمایید ، شیر را آنقدر با همزن میزنیم تا غلظت آن افزایش پیدا کند و به حالت خامه یا فوم مانند برسد .

بستنی زعفرانی

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی




طرز تهیه بستنی سنتی

2:

زعفران را دم نمایید ؛ سپس همزمان مقدار گلاب را گرم نمایید و در آخر این 2 ماده را باهم خوب مخلوط میکنیم و سپس در نهایت به مواد بستنی مون اضافه کنیم و همانطور که میبینید مایع بستنی ما کاملا زعفرانی میشه .

خوب شاید بتوانم اینگونه بگویم که اصل و مهمترین قسمت بستنی اصیل سنتی از حالا به بعد است !! اکنون میبایست مایع بستنی را در یک ظرف استیل یا آلومینیوم بریزید و در یک تشت پر از یخ قرار دهید و سپس با همزن مواد را هم بزنید تا کاملا سفت و کشدار شود و یا میتوانید در فریزر مواد را قرار دهید و هر 10 دقیقه یکبار آن را خارج کنید و هم بزنید تا زمانی که بستنی آماده شود و سفت و کشدار شود ؛ برای قسمت خامه ای بستنی ، میتوانید خامه صبحانه را بر روی یک سینی پهن نمایید و سپس در فریزر قرار دهید تا کاملا خشک شود و بعد از فریزر خارج نمایید و آن را کاملا خورد نمایید و سپس به بستنی اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم و در نهایت میتوانید بستنی را در فریزر قرار دهید ( از مغز پسته و پودر پسته و بادام و… نیز میتوانید استفاده نمایید ) و همه چیز برای میل کردن یک بستنی بسیار عالی و خوشمزه خانگی آماده است .

مراحل طرز تهیه بستنی

چگونه بستنی سنتی را درست کنم

بستنی خانه ای سنتی

مراحل طرز تهیه بستنی سنتی