طرز تهیه شیرینی گوش فیل –
شیرینی مجلسی برای پذیرایی –
با درود فراوان – گوش فیل چیست ؟ گوشفیلی نوعی باقلوا است که به نحوه شکل ظاهری آن میتوان گفت گوشفیل است ، البته به پاپیون شباهت بیشتری دارد اما به علت آنکه با شیرینی پاپیونی اشتباه گرفته نشود به آن نام گوشفیلی را داده ایم ؛ این شیرینی مانند هم سانان خود به این صورت تهیه میشود که در ابتدا خمیر آن را آماده میکنیم و پس از ور آمدن خمیر آن را سرخ و در اخر در ظرفی مملو از شربت قوطه ور میکنیم که احتمالا با توجه به طرز پخت و آماده کردن آن که توضیح دادیم متوجه شده اید که این شیرینی چگونه است و آیا در کل باب میلتان است یا خیر ! اگر چنانچه علاقه مند به تهیه و آماده سازی آن در منزل دارید پس با ما در این آموزش طرز تهیه گوش فیل خانگی همراه شوید ، امیدواریم که از این آموزش لذت ببرید .
خمیر گوش فیل : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | 3/4 پیمانه |
آرد | 300 گرم |
روغن | 1/4 پیمانه |
بکینگ پودر | 1.5 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
شهد : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آب | 1 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
زعفران دمکرده | مقدار لازم |
گلاب + آبلیمو | مقدار لازم |

مواد لازم برای تهیه گوشفیل
طرز تهیه باقلوا گوشفیلی در خانه
1 :
در ابتدای کار ما زرده تخم مرغ و شیر + وانیل را در ظرفی ، با استفاده از همزن کاملا مخلوط میکنیم ؛ سپس به آن روغن را اضافه میکنیم و اکنون با دور بالا آن را با همزن برقی هم میزنیم تا مخلوط ما کاملا حجیم شود و یا اصطلاحا پف کن و سبک شود که این امر را خود شما به خوبی از دیدن ظاهر مخلوط متوجه خواهید شد .

مراحل طرز تهیه گوشفیل