طرز تهیه شیرینی گوش فیل –

شیرینی مجلسی برای پذیرایی –

طرز تهیه گوش فیل



با درود  فراوان – گوش فیل چیست ؟ گوشفیلی نوعی باقلوا است که به نحوه شکل ظاهری آن میتوان گفت گوشفیل است ، البته به پاپیون شباهت بیشتری دارد اما به علت آنکه با شیرینی پاپیونی اشتباه گرفته نشود به آن نام گوشفیلی را داده ایم ؛ این شیرینی مانند هم سانان خود به این صورت تهیه میشود که در ابتدا خمیر آن را آماده میکنیم و پس از ور آمدن خمیر آن را سرخ و در اخر در ظرفی مملو از شربت قوطه ور میکنیم که احتمالا با توجه به طرز پخت و آماده کردن آن که توضیح دادیم متوجه شده اید که این شیرینی چگونه است و آیا در کل باب میلتان است یا خیر ! اگر چنانچه علاقه مند به تهیه و آماده سازی آن در منزل دارید پس با ما در این آموزش طرز تهیه گوش فیل خانگی همراه شوید ، امیدواریم که از این آموزش لذت ببرید .



خمیر گوش فیل :
قطعه | ماده تعداد | مقدار
زرده تخم مرغ 3 عدد
شیر 3/4 پیمانه
آرد 300 گرم
روغن 1/4 پیمانه
بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شهد :
قطعه | ماده تعداد | مقدار
آب 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
زعفران دمکرده مقدار لازم
گلاب + آبلیمو مقدار لازم
نیازهای پخت شیرنی

مواد لازم برای تهیه گوشفیل





 طرز تهیه باقلوا گوشفیلی در خانه

1 :

در ابتدای کار ما زرده تخم مرغ و شیر + وانیل را در ظرفی ، با استفاده از همزن کاملا مخلوط میکنیم ؛ سپس به آن روغن را اضافه میکنیم و اکنون با دور بالا آن را با همزن برقی هم میزنیم تا مخلوط ما کاملا حجیم شود و یا اصطلاحا پف کن و سبک شود که این امر را خود شما به خوبی از دیدن ظاهر مخلوط متوجه خواهید شد .


نحوه تهیه و تولید شیرینی

مراحل طرز تهیه گوشفیل