تصویری –
یه دستور برای تهیه غذای محلی میخوام ؟
با درود خدمت کاربران محترم – خورشت مرغ ترش با غوره غذای محلی استان مازنـدران است و طعم و مزه جدیدی دارد که بد نیست آن را امتحان کنید بخصوص اگر از آن دسته افرادی هستید که غذاهای ترش مزه را بسیار مورد باب میلتان است حتما این غذا را امتحان کنید و برای مهمانان هم میتوانید درست کنید چون معمولا میشه گفت همه از طعم ترشی غذا تا حد معقول لذت میبرن و خوششون میاد . غذاهای شمالی هم که معرف حضور است و همگی میدانیم که غذاهای شمالی بسیار خوشمزه و مورد پسند اکثر مردم هستند ؛ بنابراین از شما دعوت میکنم تا با ما در آموزش تهیه خورشت مرغ ترش مازندرانی همراه شوید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
مرغ | 4 تکه |
غوره | 1 پیمانه |
پیاز | 1 عدد کوچک |
پیازدارغ | 1/2 پیمانه |
فلفل ، زرد چوبه | 1 قاشق غذا خوری |
کره | 100 گرم |
زعفران آب شده | 3 قاشق غذا خوری |
رب گوجه | 1 قاشق غذا خوری |
سیر | 7 حبه |
نمک | مقدار لازم |
طرز تهیه خورشت محلی شمالی
1:
در ابتدا تکههای مرغ را که قبلا اماده شده است و مرغ پاک شده را قطعه قطعه کرده اید را با یک عدد پیاز خورد شده ، سه حبه سیر خورد شده یا له شده و نصف کره تفت داده و سپس نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و به در آخر کار به آن آب اضافه میکنیم ؛ سپس میگذاریم تا بپزد . در مرحله آخر پخت زعفرانآبشده را به آن اضافه میکنیم ؛ سپس در ادامه بصورت جداگانه غورهها را در پیازداغ با چهار حبه سیر خلالشده و کره تفت میدهیم و یک قاشق رب گوجهفرنگی نیز به مواد اضافه میکنیم و آن را با یک لیوان آب مرغ میپزیم تا آب آن کاملا تبخیر شود ، هنگام سرو غذا مواد تهیه شده را به مرغ اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوان از بادمجان سرخشده و حتی شکر نیز در این غذا برای ملس شدن طعم استفاده کرد که این مورد کاملا به ذائقه شما بستگی دارد ؛ منکه اصلا نمیپسندم .
در آخر ؛ بسته به ذائقه خودتان میتوانید یک قاشق زیره ، نصف قاشق چایخوری پودر هل ، یک قاشق مرباخوری زنجبیل و نصف قاشق چایخوری زعفران و یک قاشق مرباخوری پودر گلسرخ را مخلوط کرده و از ترکیب آن به مقدار نصف قاشق مرباخوری به خورش بیفزایید ؛ این ترکیب که خدمت حضور شما معرفی شد بسیار جالب و خوش طعم است حتما یکبار چه در این خورشت مرغ ترش مازندرانی و یا دیگر غذاها استفاده نمایید .

آموزش طرز تهیه خورشت مرغ ترش مازندرانی