زولبیا و بامیه خانگی –
طرز تهیه خانگی زولبیا بامیه –
با درود فراوان خدمت شما خواننده محترم – با آمدن نام ایام ماه مبارک رمضان طعم خوش زولبیا و بامیه برای ما تداعی میشود چراکه این شیرینی به نوعی مختص این ماه میباشد و با نزدیک شدن به این ماه مبارک بسیاری از شما خوانندگان عزیز در فکر تهیه این شیرینی در منزل هستید تا با آسودگی خاطر بیشتری ، از خوردن آن لذت ببرید ؛ میتوان گفت این شیرینی سنتی کشور های مسلمان برای چنین ایامی است و شاید در بسیاری ممالک مسلمان بتوان ان را یافت که البته قطعا تفاوت هایی نیز خواهد داشت ؛ هدف از این آموزش است که شما خواننده گرامی بتوانید با خیالی آسوده از طعم خوب و دلچسب این شیرینی لذت ببرید و همانطور که میدانید تقلب و عدم رعایت بهداشت در تهیه این شیرینی بسیار رایج است و میتوان گفت بیش از 90% تولید کنندگان این شیرینی به بهداشت و سلامت آن در اندازه ای که ما انتظار داریم اهمیت نمیدهند به همین دلیل شاید فراگیری این شیرینی و تهیه آن در خانه از لزومات این ماه مبارک باشد ؛ لذا در ادامه با ما همراه شوید در آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی .
نیازمندی ها شربت : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
شکر | 2 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
گلاب | 2 قاشق چایخوری |
زعفران دمکرده | 1 قاشق چایخوری |
آبلیمو | 1 قاشق چایخوری |
صافی | 1 عدد |
نیازمندی ها زولبیا : | |
---|---|
قطعه| ماده | تعداد | مقدار |
نشاسته | 200 گرم |
ماست | 180 گرم |
آرد | 20 گرم |
زعفران دمکرده | 1 قاشق سوپخوری |
جوش شیرین | 1/2 قاشق چایخوری |
آب یا گلاب | 1 قاشق سوپخوری |
نیازمندی ها بامیه : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 200 گرم |
آب | 300 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
روغن | 1 قاشق |
شکر | 500 گرم |
نمک | 1/3 قاشق چایخوری |
آبلیمو | 2 قاشق |
گلاب | به مقدار لازم |
شربت | 1 قاشق |
دیگر مواد لازم | مقدار لازم |
طرز تهیه زولبیا و بامیه چگونه است
1 :
همانطور که میدانید این شیرینی 2 جرئی میباشد ! یعنی چی ؟ یعنی شما یک مرحله پخت و آماده سازی شیرینی را دارید و سپس میبایست آن را در شهد یا همان شربت بریزید که طرز تهیه شهد نیز خود یک مرحله است که البته بسیار آسان .
در ابتدا ببینیم که شربت یا شهد را چگونه میتوان درست کرد :
آب و شکر را روی حرارت ملایم گاز قرار می دهیم تا به جوش آید . سپس گلاب و زعفران را به آن اضافه کرده ، و اکنون آبلیمو را اضافه میکنیم و پس از چند جوش ، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم .
نحوه پخت زولبیا بامیه
2 :
اکنون در این مرحله به نحوه طرز تهیه زولبیا میپردازیم :
نشاسته و ماست را خوب مخلوط کرده ، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود ، سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا خمیر زولبیا صاف و یکدست شود ، روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به خمیر اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم؛ در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم میزنیم ، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد ، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم .
سپس زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از 15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود .

آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی
طرز تهیه بامیه خانگی
3 :
اکنون طرز تهیه بامیه پگونه است :
آب را جوش آورده ، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفت و یکدستی به دست آید ؛ سپس روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه ) ، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید ، سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود ، برای این که بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد ، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم ؛ بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می کنیم ؛ برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده ، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند ؛ بامیه ها را در هنگام سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند ؛ بامیه ها را در همان حال که داغ می باشد ، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند ، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد !! اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد ، علت آن رقیق بودن شربت می باشد .
بدین ترتیب پروژه چند مرحله ای ما با عنوان آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی به پایان رسید ؛ امید است که از آن نهایت لذت را بده باشید .

آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی

آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی

آموزش طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی