چیپس سرکه نمکی خانگی بصورت آموزش تصویری-

چیپس سنتی چگونه درست کنم –


چیپس سیب زمینی

در این قسمت از آموزش های سایتدست ساخته ها قصد داریم طرز تهیهچیپس سرکه ای را به شما عزیزان آموزش دهیم

چیپس یا چیپس سرکه نمکی یکی از پرطرفدار ترین چیپس ها است که شرکت های مختلف محصولات دیگری با این طعم مانند بادام زمینی و پفک هندی و… را روانه بازار کرده اند که با استقبال خوبی هم  روبرو بوده است .

نیازمندی ها :
ماده | قطعه وزن | تعداد
سیب زمینی مقدار لازم
سرکه مقدار لازم
نمک مقدار لازم
روغن مقدار لازم
آموزش چیپس سرکه نمکی

آموزش چیپس نمکی




آموزش طرز تهیه چیپس سنتی

1 :

خوب اول ازهمه سیب زمینی هارو بشورید و حلقه حلقه نازک برش بدید , برش و ضخامت آن خیلی مهمه اگه در خانه رنده مخصوص ورقه کردن سیب زمینی دارید حتما از آن استفاده کنید تا برش های سیب زمینی یکدست شود و نتیجه آن یک چیپس  نمکی یکدست باشد .

وحالا بریزید در یک  سبد تا خشک شه

طرز تهیه چیپس نمکی

آموزش مراحل طرز تهیه چیپس سرکه نمکی خانگی

مراحل طرز تهیه چیپس

مراحل طرز تهیه چیپس




طرز تهیه چیپس سرکه نمکی در خانه

2 :

سپس بگزارید توی سرکه فراوان (هرچی بیشتر بهتر) و نمک تا طعم بگیره . میتونید چیزای دیگه هم به دلخواه اضافه کنید .

و بعد اون رو بزارید تو فریزر به مدت نیم ساعت دقیقا مانند عکس .

چیپس خانگی

چیپس خانگی

چیپس سرکه نمکی

چیپس سرکه نمکی

آموزش چیپس سرکه ای

آموزش چیپس سرکه ای

چیپس نمکی

چیپس نمکی



نحوه سرخ کردن سیب زمینی چیپسی

3 :

و پس از آن ؛ میرسیم به مرحله سرخ کردن سیب زمینی ها !

ماهیتابه رو به اندازه یک بند انشگت روغن بریزید و سیب زمینی هارو مرحله به مرحله سرخ کنید تا بهم نچسبن و خمیرمانند نشن . این عمل در سرخ کن نتیجه بهتری همواره میدهد .

مراحل طرز تهیه چیپس

آموزش مراحل طرز تهیه چیپس سرکه نمکی در خانه

آموزش چیپس سرکه نمکی در خانه

آموزش چیپس سرکه نمکی در خانه

مراحل طرز تهیه چیپس

مراحل طرز تهیه چیپس

چیپس خانگی

چیپس خانگی

چیپس سالم

چیپس سالم

چیپس درست کنم

چیپس درست کنم

چیپس سرکه نمکی در خانه

چیپس سرکه نمکی در خانه

چیپس کم روغن

چیپس کم روغن

چیپس یدون روغن

چیپس بدون روغن




مراحل طرز تهیه چیپس خانگی

4 :

و پایان کار ؛ امید که از آموزش طرز تهیه چیپس نمک و سرکه ای لذت برده باشید .

نمک و سرکه رو مقدار بیشتر بریزید تا سیب زمینی ها مزه خامی نده حلقه های برش سیب زمینی هاتون تا آخرین مقدار ممکن نازک و یکدست باشن ، بخصوص یکدست بودن برش مهم است این در نتیجه نهایی چیپس موثر است حرارت خیلی زیاد نباشه , متاسفانه برای من زیاد بود و باعث شد چیپس من رنگ قهوه ای پیدا کنن و کمی از زیبایی آن کاسته شد اما شما هواستان باشد .
چیپس سرکه نمکی

آموزش مراحل طرز تهیه چیپس نمکی