طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی –
نحوه طرز تهیه کیک خانگی با طعم میوه –
درود فراون – حتما برای شما نیز اتفاق افتاده که آب پرتقال رو وقتی میگیرید مقدار زیادی پالپ یا تفاله اضافه میاد بعد از صاف کردنش که اکثرا اونو یا میخورن یا اگه به دلایلی نمیخورن میریزن بیرون که کار اشتباهیه ، واقعا اشتباه بزرگیه !! من این تفاله هارو جمع کردم و باهاش یه کیک پالپ پرتقال درست کردم که واقعا عالی شده . البته شما میتوانید به جای پالپ طبیعی اگر در دسترس ندارید از آب میوه های پالپ دار مانند شرکت های رانی پرتغال و.. استفاده کنید . در این کیک های خانگی خلاقیت زیادی میشه ایجاد کرد و میتوانید حتی از میوه های موجود در منزل برای اون استفاده کنید یا مثلا لایه هایی از میوه های متنوع مانند سیب یا آناناس یا موز و… را در آن به کار ببرید که در نوع خود میتواند جالب باشد . در ادامه با ما همراه شوید در آموزش طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی .
نیاز مندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 2 پیمانه |
تخم مرغ | 3 تخم مرغ |
روغن | 1/2 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
بکینگ پودر | 2 قاشق غذا خوری |
شیر | آب | 1 پیمانه |
پالپ پرتغال | 1 پیمانه |
قالب کیک | 1 عدد |
کاغذ روغنی | مقدار لازم |
همزن | 1 عدد |

مواد لازم جهت طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی
آموزش طرز تهیه کیک خانگی
1 :
در ابتدا مانند بسیاری دیگر از آموزش های کیک پزی که در سایت موجود است ، این طرز پخت را نیز بدین گونه انجام میدهیم که در ابتدا در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را میشکنیم ، سپس شکر را بهش اضافه میکنیم و سپس توسط همزن به قدری اونو مخلوط میکنیم تا کاملا حجیم بشه و پف کنه و رنگش کاملا شفافا و کرم بشه مانند تصویر فوق و سپس آب و روغن را میریزیم و به مرحله بعد میریم .

طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی
ایده جالب برای پخت کیک جدید
2 :
اکنون یک لیوان پالپ پرتغال رو که داشتیم به مواد اضافه میکنیم و سپس آرد سفید رو که از قبل با بکینگ پودر مخلوط کردیم و چند بار الک کردیم را قاشق قاشق به مواد اضافه میکنیم و به آرامی با همزن دستی در جهت عقربه ساعت هم میزنیم و تا آخر در یک جهت هم میزنیم و مخلوط میکنیم تا پف مواد نخوابه و این عمل را تا مادامی که آرد کاملا مخلوط بشه ادامه میدیم .

طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی
آموزش آماده سازی قالب کیک
3 :
اکنون قالب را به این روش اماده میکنیم که قلاب اون رو آزاد میکنیم تا سینی زیرین آزاد بشه و سپس کاغذ روغنی مخصوص رو روی اون قرار میدیم و سپس غلاف اون رو میبندیم و قالب آماده میشه حالا .
سپس مواد رو مقداری در قالب میریزیم مثلا
تا اندازه 1 سانتیمتر و حالا با استفاده از حلقه های برش خورده سیب روی اون
رو میپوشونیم تا به نوعی شبیه کیک پای سیب بشه
خوب حالا بقیه مواد رو میریزیم تا آخرین قطره اون رو و سپس قالب را در فر
که از ساعتی قبل اون رو روشن کرده بودیم تا گرم شه میریزیم . مدت زمان لازم
در دمای 180 درجه سانتیگراد 1 ساعت یا بیشتر است که باید البته بصورت
مداوم بهش سر بزنید تا نسوزه و ضمن اینکه باید میزان شعله در بالا و پایین
رو به درستی انتخاب کنید و در آخر میتوانید از روش تست خلال چوبی متوجه
شوید که مغز پخت شده یا نه .
در نهایت امیدوارم که از این آموزش طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی نهایت استفاده و لذت را برده باشید .

طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی

طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی

طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی