طرز تهیه پای زردآلو خانگی –
آموزش طرز تهیه کیک پای میوه –
با دورد – امروزه کیک های با پایه میوه بسیار متداول گشته اند ؛ برخی قناد ها با ایده گرفتن از آموزش ها و کیک های فرنگی در داخل اقدام به پخت و تهیه کیک های میوه ای با پای های مختلفی کرده اند که اگر خاطرتان باشد در ابتدا فقط کیک پای سیب متداول بود و البته کیک پای قدمت طولانی هم دارد ! سپس پای های آناناس و موز و زردآلو و… که چند ده سال یا بیشتر نیز میباشد که شاخه ای از پای با نام تارت جدا شده است که در ظاهر و خمیر و.. متفاوت است و بیشتر به عنوان دسر استفاده میشود که ما در همین سایت نیز آموزش تارت میوه را نیز داریم ،اکنون ما با آموزش طرز تهیه نوعی کیک با استفاده از زردآلو در خدمت شما هستیم که میتوان آن را پای زردآلو نامید ؛ کیکی بسیار خوش طعم و خوشمزه و مناسب برای مجلس و پذیرایی ؛ در ادامه جهت فراگیری طرز تهیه پای زردآلو همراه ما باشید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 250 گرم |
شکر | 100 گرم |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
نمک | مقدار ناچیز |
ماست | شیر | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 130 گرم |
طرز تهیه انواع پای
1 :
در ابتدای کار ، آرد ، شکر ، زرده های تخم مرغ ، نمک ، ماست ، کره رو همگی با هم مخلوط میکنیم تا یک خمیر یکدست درست بشه . این خمیر و نحوه تهیه اون رو در ادامه ؛ در تصاویر زیر میتوانید ببینید .
در آخر خمیر آماده شده رو در یک ظرف یا کاسه قرار میدهیم و روی آن را با نایلون میپوشانیم تا خمیر در طی چند ساعت درون یخچال استراحت کنه ! این نکته خاطرتون باشه که خمیر پای قرار نیست مانند آموزش دونات پف کنه و ما در اون از بکینگ پودر استفاده نکردیم ، بنابراین هدف ما در اینجا از دادن زمان برای خمیر فقط استراحت است و نه عمل آوری و …

مواد لازم برای طرز تهیه پای زردآلو
طرز تهیه مارمالاد زرد الو
2 :
مارمالاد همان مربا است و تفاوت چندانی با طرز تهیه مربای خانگی ما ایرانی ها ندارد شاید تنها تقاوت آن این است که مارمالاد مربای پادشان انگلیسی و… بوده که علاقه خاصی به داشتن طعم تلخی در اثر پوست تفاله مرکبات داشتند ؛ برای تهیه این مارمالاد لازم است تا زردآلو ها را بصورت پره شده از هسته جدا نموده و خوب شسته شوند و سپس در ادامه در شربت حاوی آب و شکر و یا دیگر مواد و افزودنی یا طعم دهنده مورد نیاز شما جوشانده شود تا کاملا پخته و له شود بطوریکه میتوان گفت یک مربای زردآلو حاصل کار ما است . خاطرتان باشد که مارمالاد نباید خیلی شیرین باشد تا حدی که زده شوید و یا خیلی کشدار نباشد باشد ؛ مارمالاد را نباید بیش از 10-15 دقیقه جوشاند و نباید اجازه داد رنگ آن تیره شود و بیشتر بایدبر خواص میوه و حفظ ساختار و طعم آن کوشیده شود .

طرز تهیه پای زردآلو
طرز تهیه کیک پای زردآلو
3:
بعد از گذشت زمان مورد نیاز برای استراحت خمیر ؛ آن را با وردنه صاف میکنیم و ته ظرفمون یا همان قالب کیک پزی مناسب پای ؛ صافش میکنیم مانند تصویر و سپس روی اون رو با مارمالاد زردآلو یا کمپوت زردآلو که ما آن را در قسمت ثبل تهیه کردیم میپوشانیم و سپس برای تزیین روی آن نیز مانند تصویر مقداری از خمیر ورقه شده را توسر تیغ برش بصورت نوار های در می آوریم و بصورت یکی رو ؛ یکی زیر آن ها را روی کیک قرار میدهیم که البته این کار شاید کمی برایتان مشکل باشد لذا نوار ها را بصورت معمولی لوزی شکل روی واد قرار دهید کفایت میکنید ؛ در آخر مقداری زعفران دمکرده در زرده تخم مرغ در حد بسیار کم مخلوط کنید و با فرچه بر روی کیک بکشید و سپس کیک را در فر که از نیم ساعت قبل گرم شده است ؛ قرار دهید . برای این منظور طبق روال اکثر کیک ها دمای فر 180 درجه سانتیگراد و مدت زمان لازم برای پخت پس از گذشت 30 دقیقه مداوم به آن سر بزنید تا کاملا آماده شود .
در آخر میتوانید برای تزیین کیک , روی آن پودر قند بریزید و یا از خشکبار و میوه استفاده نمایید .
امیدواریم که از این برنامه آموزشی طرز تهیه پای زردآلو نهایت استفاده و لذت را برده باشید .

آموزش طرز تهیه پای زردآلو

طرز تهیه کیک پای زردآلو