طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه –
ذرت مکزیکی رو چطوری درست کنم –
با درود به دوستان عزیزم . در این آموزش قصد داریم تا یکی از معروفت ترین خوراکی ها و شاید پر مصرف ترین نوع خوراکی های فست فودی که در چند سال اخیر خیلی رایج و مرسوم شده در بین مردم رو به شما آموزش بدیم و اون چیزی نیست جز ذرت مکزیکی . ذرت مکزیکی با تمام خوشمزگی و جذابیتی که داره ولی همانطور که میدونید ضرر های زیادی هم داره و هر چه شرایط شما مانند سن بالا و داشتن فشار و… در جسم بیشتر باشه خطر مصرف اون بیشتر هست ، پس حتما در خوردن اون اعتدال رو رعایت کنید و ترکیبات اون رو یه نگاه بندازید متوجه میشید که چه کالری عظیمی در این یه لیوان قرار داره که سوزوندن اون نیاز به ورزش زیاد هست ! اما بحث دیگر خطرات ذرت مکزیکی خیابانی برمیگرده به نوع مواد مورد استفاده ! اغلب ذرت اون رو بصورت باز میخرن و با کیفیت پایین و سطح بهداشت کم چون براشون ارزونتر بیفته و معمولا از سوسیس و کالباس و … نا مرغوب استفاده میشه و باز هم اینجا مسئله صرفه اقتصادی یا سود بیشتر برای فروشنده مطرح هست و خوب چاره این مشکل مانند بسیاری موارد دیگر این است که ما ذرت مکزیکی را خود در خانه با موادی که از سلامت آن مطمئن هستیم تهیه کنیم . لذا جهت فراگیری این خوراکی با ما در آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه همراه شوید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
کنسرو ذرت | مقدار لازم |
کالباس | مقدار لازم |
قارچ | مقدار لازم |
پنیز پیتزا | مقدار لازم |
سس هزار جزیره | 1 عدد |
ادویه مانند :
پودر سیر , پودر آویشن و.. |
مقدار لازم |
مراحل پخت ذرت مکزیکی
1:
ابتدای امر میبایست ظرفی مناسب برای گرم کردن ذرت پخته یا کنسرو ذرت آماده کنیم ؛ در اینجا ما از قابلمه روحی استفاده کردیم ؛ البته میتوانید اگر در دسترس دارید قابلمه آلومینیومی استفاده کنید . برای گرما و حرارت دادن هم میتوانید از شعله مستقیم استفاده کنید و هم غیر مستقیم که من غیر مستقیم رو پیشنهاد میدم ، قابلمه حاوی کنسرو ذرت را در قابلمه بزرگتر که حاوی آب در حال جوشیدن باشه قرار بدید و سپس ذرت را هم بزنید تا دما اون بالا بره سپس مواد رو اضافه میکنیم . مواد مورد نظر میتونه متناسب با سبک غذایی شما تغییر کنه و معمولا اونچه که استفاده میشه کالباس خورد شده و قارچ هست و ما فلفل دلمه رو هم به اون اضافه کردیم و مجددا همه مواد را مخلوط میکنیم تا گرم بشن همه مواد . سپس ادویه و سس های مورد نظر را بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا گرم شه و تقریبا همه چیز را اضافه کرده ایم و در آخر پنیر را اضافه میکنیم ، پنیر بهتر است رنده شده باشد و همچنین به غیر از پنیر پیتزا از پنیر های معمولی خوردن هم میتوانید استفاده کنید و مقداری در آن رنده کنید . پس از اضافه کردن پنیر اون رو کاملا مخلوط کنید تا گرمای مواد اون رو آب کنه و در آخر همانطور گرم میتوانید میل نمایید و نوش جان کنید . امیدواریم که از این آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در خانه نهایت استفاده را برده باشید .
اگر بخواین برای سرو ذرت مکزیکی مانند دکههای ذرت فروشی بیرون عمل کنین، باید لیوانهای کاغذی یکبار مصرف داشته باشین.
اما در خانه شاید دلتان بخواهد تنوع بیشتری برای سرو و طرز تهیه ذرت مکزیکی داشته باشید، آن را درون کاسههای کوچک بریزید و روی آن را با فلفل قرمز و آویشن، خوشرنگ و لعاب کنید.
طرز تهیه ذرت مکزیکی با ذرت خام و پاپ کورن و کلیه نکات و ترفند بهتر شدن آن را سایت دیجی فود توضیح داده است.
دنبال کنید