طرز تهیه دونات خانگی شکری
آموزش پخت دونات رضوی چگونه است –
با درود فراون – دونات یک نوع پیراشکی است که این روزها در کشور ما نیز نامش کاملا جا افتاده است و تقریبا همه میدانند دونات چیست و چه طعم مزه ای دارد ! این پیراشکی قندی منشا آن از ایالات متحده آمریکا است و هنوز هم بهترین پخت دوناتها در این کشور هستند برند های معتبر جهانی که بهترین نوع دونات را در دنیا آماده میکنند معمولا از امریکا متولد شده اند ، دونات را میتوان در انواع مختلفی از جمله کرمدار ؛ شکلاتی ؛ مغزدار ؛ روکش دار ؛ شکری و… آماده کرد و در دستور تهیه آن نیز میتوان حتی کمی تغییرات باب میل ایجاد نمود که البته ما در این آموزش سعی داریم بهترین نوعی که میتوان در خانه یکی ایرانی آماده و پخت کرد را به خدمت محترم شما آمورش دهیم . ما در این آموزش ؛ طرز تهیه دونات شکری در منزل را خدمتتان آماده کرده ایم که امیدواریم از این آموزش لذت کافی ببرید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 2 پیمانه |
شکر | 1/2 پیمانه |
ماست | 1/2 پیمانه |
روغن | 1/2 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
گلاب + هل + وانیل = به مقدار دلخواه

مواد لازم برای طرز تهیه دونات
طرز تهیه دونات با ماست
1 :
برای شروع میتوانید همانطور که به تصاویر با دقت نگاه میکنید و آنها را دنبال مینمایید ؛ مواد لازم را به ترتیب فوق در کاسه همزن بریزید ، در ابتدا تخم مرغ را در همزن برقی ریخته و شروع به هم زدن میکنیم و سپس کمی بعد شکر را به آن اضافه مینماییم و به همین ترتیب که همزن برقی در حال هم زدن و مخلوط کردن مواد است روغن را اضافه میکنیم و همچنان مواد را مخلوط میکنیم ؛ در ادامه ماست را به مواد اضافه میکنیم و سپس گلاب را به آن اضافه میکنیم .
خوب تا به اینجا تمام موادی که حالت مایع داشتند را با هم مخلوط نمودیم و اکنون به مرحله بعد میرویم .

طرز تهیه دونات قندی
طرز تهیه دونات بدون فر
2 :
اکنون سایر مواد را اضافه میکنیم که شامل بکینگ پودر و وانیل است . حال همزن را خاموش کنید و آن را از کاسه مخصوص خود جدا کنید و بصورت دستی با یک همزن دستی معمولی همزمان آرد را به آرامی به مواد اضافه نمایید و با همزن دستی در یک جهت مشخص مواد را هم بزنید و به همین ترتیب ادامه دهید تا همه آرد با مواد کاملا مخلوط شود و دیگر اثری از آرد گوله گوله شده نباشد و یک خمیر کاملا یکدست و یکنواخت بدست آید مانند تصویر .
اکنون مقدار یک لیوان حدودا آرد را دم دست قرار دهید و شروع به ورز دادن خمیر دونات کنید و برای اینکه خمیر به دستتان نچسبد کم کم آرد اضافه نمایید و اینکار را مداوم تکرار کنید تا دیگر خمیر به هیچ عنوان به دست شما نچسبد و کاملا یکدست شود .

آموزش طرز تهیه دونات
طرز تهیه دونات بدون خمیر مایه
3 :
اکنون خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را با نایلون یا کیسه فریزر بپوشانید و برای چند ساعت بگذارید تا بماند ؛ این زمان برای عمل آمدن دوناتاست که باعث میشود خمیر کاملا پف کرده و جا بیفتد تا برای مراحل بعدی آماده شود .
بعد از گذشت چند ساعت همانطور که میبینید خمیر کاملا پف کرده و حجم آن چند برابر شده است و اگر آن را با چنگال و.. سوراخ کنید پف آن مقداری کم میشود ، اکنون میتوان گفت خمیر برای مرحله سرخ کردن دونات آماده شده است و میتوان آن را مورد استفاده قرار داد .

طرز تهیه دونات شکری
روش پخت دونات خانگی
4 :
در مرحله آخر ، خمیر را با وردنه کاملا صاف میکنیم تا همه قسمت های آن دارای ضخامت یکدست شود ، سپس با استفاده از یک قالب شیرینی سوراخدار مانند شکل آن را قالب میزنیم ؛ البته میتوانید از لیوان برا قالب دایره بزرگتر و سپس از یک درب بطری یا استکان دهانه کوچک برای سوراخ دایره مرکز که کوچکتر است استفاده نمایید .
در آخر هنگامی که تمام خمیر را به قطعات مناسب دونات تبدیل نمودید آن ها را در روغن فروان می اندازیم و مرتب آنها را پشت رو میکنیم تا همه طرف آن به یک اندازه سرخ شود و در همین هنگام میبینید که دوناتها چگونه حجیم و بزرگ میشوند .
در آخر نتیجه کار شما تعدادی دوناتآماده و خوشمزه است که میتوانید برای تزیین روی آن از پودر قند و یا حتی همان شکر معمولی تنها استفاده نمایید ، البته میتوانید هم از روکش های کرمدار معمولی و شکلاتی و… نیز استفاده نمایید که این موارد دیگر کاملا بستگی به سلیغه شما دارد ؛ در نهایت امیدواریم که از این آموزش طرز تهیه دوناتخانگی ساده نهایت استفاده و لذت را برده باشید .

طرز تهیه دونات خانگی