طرز تهیه کیک ساده عروسکی خانگی –

ایده برای کیک عروسکی بدون فوندانت –

کیک عروسکی


با درود خدمت کاربران محترم – همواره جهت شروع کیک پزی بهتر است با ساده ترین و آسان ترین نوع آن شروع کنیم تا به مرور زمان در سایر مدلها نیز مهارت کسب کنیم این نکته ای بود که لازم دانستم در ابتدای آموزش خدمت شما بگم ؛ امروزه شیرینی پزی و کیک پزی بصورت حرفه ای تری دنبال میشه و همه چیز از اون شکل بی روح و فقط مزه شیرین خارج شده و خیلی خلاقیت و هنر در این رشته وارد شده ؛ یکی از این هنرهای بسیار جالب و پر سود که برنامه های تلویزیونی نیز حتی برای آن ساخته شده کیک های تزیینی ؛ مانند تصاویر سفارشی ؛ عروسکی ؛ مجسمه ای و…. که البته معمولا همه این موارد رو یک شرکت یا قنادی بسیار حرفه ای و برجسته انجام میده به عنوان مثال چندی پیش برنامه ای در شبکه خارجی میدیدم که از وضعیت یک قنادی سازنده کیک های سفارشی عروسکی برنامه تهیه میکرد و واقعا کارشون و هنرشون شاهکار بود ؛ اگه اشتباه نکنم این قنادی تو انگلیس بود و نوز متاسفانه قنادی با اون سطح کیفیت و هنر بالا و دقت بنده در ایران ندیدم ! آموزش امروز کیک ساده میباشد و قرار نیست اول کار آموزش فوق حرفه ای کیک عروسکی را بگذاریم چون کاملا مشخصه کسی اقدام به عمل نمیکنه ! آموزش امروز در ابتدا یک کیک ساده میباشد که البته کیک در انتها برش میخوره و به صورت کیک عروسکی آماده میشه اما شما اگر برای بار اولتان است لازم نیست کیک عروسکی آماده کنید و از آموزش های سایت فعلا همان کیک معمولی را تمرین کنید تا کم کم به قسمت هنر تزیین کیک هم خواهید رسید . در ادامه با ما همراه باشید در آموزش طرز تهیه کیک ساده عروسکی .


نیازمندی ها :
قطعه | ماده تعداد | مقدار
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1.5 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق غذا خوری
خامه مقدار لازم
شیر + روغن هر کدام 1 پیمانه
کیک عروسکی ساده

آموزش طرز تهیه کیک ساده عروسکی


مراحل طرز تهیه کیک طرح دار بدون فوندانت

1 :

در ابتدا مانند پخت کیک ساده ؛ ابتدا تخم مرغ ها را به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا کاملا حجیم و رنگ روشن بشن – سعی کنید همون 10 دقیقه هم بزنید چون تجربه نشون داده این زمان مناسبی هست و کم و بیشتر از اون باعث سفتی کیک و یا از بین رفتن پف میشه . سپس شکر رو بهش اضافه و به آرومی مخلوط میکنیم و اکنون روغن و شیر را به مواد اضافه میکنیم و مجدد به آرامی هم میزنیم و مراقب باشید که پف و حجم شما نخوابه !!

حتما این نکته را میدانید که میبایست از قبل آرد سفید و بکینگ پودر را قاطی و چندین بار الک کرده باشید ؟ این نکته هم میدانید که فر را میبایست نیم ساعت پیشتر روشن کنید تا گرم شود ؟ اگر جواب آری است باید بگویم احسنت بر شما …. :)

اکنون آرد و بکینگ پودر که قبلا الک کرده ایم را قاشق قاشق به مواد اضافه میکنیم و همزمان با همزن ساده دستی در جهت عقربه های ساعت به آرامی هم میزنیم تا زمانی که تمام آرد را اضافه کرده و دیگر اثری از گلوگه بودن آرد در مواد نبود .

گاها دیدم که کیک را درست میکنم ولی خیلی خوب پف نمیکنه !! حتی در موردی مشابه یکی از دوستان کیکی درست کرد که نتیجه کار بیشتر به دمکنی قابله شباهت داشت تا کیک :( این یه فوت کوزه گری داره که برای شما خواهم گفت :

علت اون کم بودن بکینگ پودر هست ؛ معمولا تو دستور های بکینگ پودر رو کمتر از 1 قاشق غذاخوری اعلام میکنن ولی بکینگ پودرای داخلی به قدری بی کیفیت هستند که حداقل باید چند قاشق غذاخوری اضافه کرد تا جایی که در این مرحله شاهد ایجاد حباب های ریز تو مواد و خمیرمون باشیم و وقتی دیدید از مواد حباب خارج میشه بدونید بکینگ پودر به اندازه ای است که کیک کاملا پف کنه ! در واقع رمز پف و حجم بالای کیک های آماده 1-2-3 هم همین هست .

خوب حالا به قسمت حرارتی کار میرسیم ؛ فر را در دمای 170-180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و زمان رو برای 45 تا 55 دقیقه ست کنید و حتما بصورت مداوم و دوره ای به اون سر بزنید تا مشکلی پیش نیاد .


آموزش تهیه خامه کیک

2:

برای تزیین من از خامه فرم گرفته استفاده کردم که طرز تهیه اون به این صورته :

خامه پرچرب رو خریداری و تو فریزر بزارید (250 گرمی) و بعد از 1 ساعت اون رو خارج کنید از بسته و با قاشق نرمش کنید تا که هیچ گلوله مانندی درونش  نباشه ؛ دوباره بزارید تو فریزر – هر نیم ساعت یا  10 دقیقه یکبار اون رو هم بزنید (ضمن اینکار شکر ؛ رنگ ؛ کاکائو رو طبق علاقتون اضافه کنید) تا زمانی که جای پره های همزن روش بمونه و این مشخصه یعنی خامه فرم گرفته . نکته مهم اینکه رنگ رو آخر اضافه نکنید چون خانه رو شل میکنه ! حتما همان در حین کار اضافه بشه


طرز تزیین کیک شکل عروسک

3 :

من برای راحتی و اینکه پرتی کیکم بشه حداقل ممکن ؛ این الگو رو آماده و روی سطح دایره ای کیک خودم اجرا میکنم که در تصویر میبیند ؛ با این الگو روی کیک قرار میدیم و طبق اون شروع میکنیم به برش قطعه های کیک و سپس هر قطعه که میتونه دست و پا و.. باشه رو در جای خودش قرار میدیم و سپس با خامه رنگی متناسب هر قسمت رو پوشش میدیم که البته نتیجه نهایی کار رو در تصویر شاخص آموزش دیده اید و نیز در ادامه این مبحث . آنچه که در آخر حاصل کار ما میباشد کیک عروسکی ساده است که امیدواریم مطالب و نکات گفته شده در این آموزش مورد توجه و پسند شما عزیزان بوده باشد ؛ موفق باشید .

الگو برای ساخت کیک شکل دار

نحوه تزیین و طرز تهیه کیک ساده عروسکی

مراحل تهیه کیک ساده

طرز تهیه کیک ساده عروسکی خانگی