حلوا کدو خانگی –
آموزش مراحل پخت حلوا –
با درود به شما عزیزان – حلوایی رو که امروز طرز تهیه اون رو قرار میدم کهبا کدو حلوایی تهیه کردیم و به همین علت هم اسمش رو حلوا کدو گزاشتم و البته در آخر هم به شکل کدو حلوایی اون رو تزیین کردم که میبینید . حلوا فکر کنم از دسته خوراکی هاس سنتی و محلی ایران باشه چون قدمت طولانی داره و ضمن اینکه هر منطقه هم در ایران به نوعی یک روش مخصوص و حلوای مخصوص داره مثلا حلوایی که در لرستان پخته میشه با نوع کردی اون تا ترکی فرق داره و یا حتی در منطقه آذری نشین ایران هم حلوای تبریز با حلوای اردبیل متفاوت هست که همگی اینها در هر شهری واقعا خوشمزه و جالب هستن و این تفاوت های سبک غذایی هست که ایران رو جهانی کوچک تبدیل کرده و اون رو جاذبه بزرگ توریستی میتونه تبدیل کنه ! در امروز میخوایم نو حلوای ساده که با آرد درست میشه رو براتون قرار بدیم که طعم خوبی از کدو حلوایی خواهد داشت و واقعا جالبه و ما این مورد رو جزوی از تنقلاب شب یلدا آماده کردیم و در سینی قرار دادیم و البته با اون تزیینات زیبایی که داره واقعا عالی شده که میبینید البته .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 1 پیمانه |
آب | 1/2پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
کدو حلوایی | 1/2 کیلو |
گلاب | 1/3 پیمانه |
روغن | 1/2 لیوان |
کره | 50 گرم |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
زعفران دمکرده | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه حلوا خانگی
1 :
طرز تهیه حلوا واقعا راحته ؛ بخصوص حلوای ساده که من در دوران نوجوانی هم حتی بلد بودم درست کنم به قدری آسان بود .
برای شروع ابتدا شکر و آب رو روی حرارت پایین قرار بدید تا شکر در آب کاملا حل بشه و آخر هم گلاب رو بهش اضافه میکنیم ولی تا شکر آب میشه 2 تا کار دیگه هم باید انجام بدید که مورد اولش این هست که آرد رو در تابه از جنس مس یا تفلون بریزید و مرتب اون رو هم بزنید تا ضمن اینکه در حال تغییر رنگ هست ؛ بوی خامی خودش رو از دست بده و ضمنا نباید ته بگیره و بسوزه ، پس مرتب هم بزنید و مورد دوم هم این هست که حالا کدو حلوایی رو که قبلا در بخار پز ، پخته شده و الان کاملا داغ و مغز پخت شده رو بصورت تکه های بدون پوست و تخمه در غذاساز میریزیم و اون رو کاملا پوره میکنیم . خوب حالا کره آب شده و روغن رو به آرد در حال تفت که رنگش کمی عوض شده اضافه میکنیم و همگی مواد رو خوب مخلوط میکنیم و مراقب هستیم که مواد گلوله گلوله نشه . حالا در آخر کار قرار داریم ، و تابه رو از روی گاز برمیداریم و حالا زعفران دم کرده و پوره کدو رو همراه دارچین بهش اضافه میکنیم و در آخر شربت شکر که از قبل در حال آماده شدن بود و حالا شربت غلیظ شکر و گلاب شده رو بهش اضافه میکنیم و مجدد همه مواد رو مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت ملایم گاز و هم میزنیم و به قدری اینکار رو تکرار میکنیم تا اینکه حلوا از لبه های تابه نریزه و غلیظ شه .
آموزش تزیین حلوا
2 :
اکنون حلوا که به غلظت مناسبی رسیده رو در ظرف مناسب میریزیم و اون رو شکل میدهیم که ما در اینجا اون رو به شکل خود کدو حلوایی در اوردیم و وسط اون رو کمی تو خالی درست کردیم و تخمه کدو بو داده در اون ریختیم که هم تزیینی باشه و هم تخمه شب چله در اون باشه و نمادین شه . خوب امیدواریم که از این آموزش طرز تهیه حلوای کدو خانگی نهایت استفاده و لذت را برده باشید .